Tv meubel op maat van hout

Uw eigen tv meubel op maat van hout?

Een tv meubel op maat van hout maakt het interieur van uw woonkamer compleet. Kunt u dat ideale tv meubel maar niet vinden? Dan weer te groot, dan weer de kleur of afwerking van het tafelblad of kastjes die niet helemaal in de smaak vallen? Kies dan zelf! De interieur experts van Jelsan kunnen u al bijstaan tijdens het ontwerpproces van uw eigen tv meubel op maat van hout. Dan bent u zeker dat het altijd past qua maatvoering, maar ook dat u een tv meubel heeft dat volledig naar wens is. 

Maatwerk Van ontwerp tot realisatie

Uiteraard is het ook mogelijk om binnen ons assortiment een eigen meubel samen te stellen. Wij hebben een breed assortiment aan tafelbladen, panelen, onderstellen, materialen en behandelingen. Kies van ieder een onderdeel en creëer uw eigen meubel.

Dit zeggen onze klanten

 • 5 star review  Quality with reasonable price

  thumb Erhan Elveren
  June 27, 2021

  5 star review  Super

  thumb Alen Masic
  June 27, 2021

  5 star review  Oooo zooooo blij!

  Heb me hele suf gezocht naar een mooie eettafel. Door mijn voorgaande eettafel wist ik wat ik absoluut niet wilde. Dan maar zoeken naar iets wat wel aan... Lees verder

  thumb Roos Oussoren
  June 21, 2022

  5 star review  
  Ben lang op zoek geweest naar iemand die de tafel kon maken die ik in gedachten had (afwijkende maat, specifieke poot en kleur). Jelsan heeft aan de hand van een... Lees verder

  thumb Peggy Barbiers
  May 27, 2022
 • 5 star review  
  Wij zijn helemaal verliefd op onze prachtige walnoot Odense tafel. Prachtige kwaliteit, absoluut waar voor je geld en ontzettend goede service.

  thumb Anne Paternotte
  May 27, 2022

  5 star review  
  Heel tevreden met de aankoop van onze zwarte ronde eetkamertafel. Vooraf duidelijke info verkregen via hun website, daardoor snel de keuze kunnen maken in de showroom. Bestelling en levering ging... Lees verder

  thumb imke Stiphout
  July 27, 2021

  5 star review  
  Deens ovale tafel en een salontafel opmaat besteld. Snelle levering en erg mooie producten voor een betaalbare prijs

  thumb Robert Langeveld
  April 27, 2022

  5 star review  
  Erg blij met mijn nieuwe tafelblad. Service was ook prima. Snelle reacties op mijn vragen en het blad was eerder klaar dan verwacht.

  thumb Dirk Kremers
  June 27, 2021

Maatwerk Van ontwerp tot realisatie

Doorloop door middel van een aantal handige stappen je keuzes bij het maken van een meubel op maat.

Stap 1: Kies je stijl

Begin bij de vorm en stijl te kiezen die het beste bij jouw interieur past. Als het bijvoorbeeld een kast is, bekijk dan ook eerst onze kasten die in onze collectie zitten om inspiratie op te doen. Of het nou ronde of rechte vormen, scherpe of afgeronde kanten zijn: Wij maken een meubel volledig naar jouw eigen wens! Bekijk ook onze tafels en stoelen.

Stap 2: Afmetingen

Zodra je een ontwerp hebt gevonden die het best bij jouw interieur past is het nu tijd om te kijken naar de afmetingen! Is je ontwerp op basis van onze kasten, tafels of salontafels? Geef dan je gewenste afwijkende maat door. Heb je een eigen ontwerp? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om je ontwerp te bespreken.

Stap 3: Materialen en kleuren

Wanneer je je droommeubel hebt gevonden is het nu tijd om te kijken naar de materialen en kleuren. Op onze website vindt je verschillende houtsoorten en de daarbij behorende kleuren en behandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld je eiken kast in allerlei kleuren oliën en lakken en is ons eiken en walnotenhout in verschillende tinten verkrijgbaar.

De persoonlijke stijl is wat telt!

Van licht naar donker, van industriel naar strak en van klein naar groot. We weten dat de keuzes enorm en onoverzichtelijk kunnen zijn. Daarom staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het maken van jouw keuze! Klik hier om contact op bezoek onze showroom!

Waarom kiezen voor een tv meubel op maat van hout?

In de eerste plaats moet een tv meubel functioneel zijn. Alle rommelige kabels, apparatuur en andere spullen moeten netjes weggewerkt en opgeborgen kunnen worden. In die zin kan een rustgevende uitstraling ook zeker bij de functionaliteit van een tv meubel op maat van hout gerekend worden. Maar wanneer u gaat voor een houten tv meubel heeft u ook ruime keuze in houtsoorten en de bewerkingen ervan. Bij Jelsan werken wij met zeer duurzame materialen zoals eiken en walnotenhout.  Het voordeel van houten tv meubels is dat u echt een uniek meubelstuk op maat kunt laten ontwerpen en tot in detail naar persoonlijke wens door onze specialisten kunt laten afwerken. 

Welk houten tv meubel op maat past bij uw interieur?

De een wil een robuust houten tv meubel waar de televisie in moet passen, de ander wil een meer intiem, laag en rustgevend meubelstuk zodat de tv er mooi boven ‘zweeft’. Bij het ene interieur past een meer donker en aanwezige houtsoort, elders mag het juist weer een zachtere afwerking hebben en opgaan in de rest van de ruimte. Daarnaast kan de afstand tussen tv en zitgelegenheid bepalend zijn voor de wensen rondom uw tv meubel op maat van hout. Maar ook de breedte, lengte en hoogte van de kamer kunnen van invloed zijn op een passend tv meubel. Wilt u hierin advies, inspiratie opdoen of gewoon eens overleggen?  Met onze vakkundige specialisten over Bespreek alle mogelijkheden en beste opties voor uw tv meubel op maat met onze vakkundige houtspecialisten. Neem eens contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan als u al een ontwerp in gedachte heeft.

Hoe kan ik een tv meubel op maat van hout laten maken?

 1. Lever een tekening, afbeelding of foto van uw gewenste tv meubel op maat aan. U kunt uw eigen ontwerp of ideeën aanleveren per mail via info@jelsanhout.nl
 2. Weet u niet goed hoe te beginnen? Overleggen over de maten, materialen of de ontwikkeling van uw tv meubel op maat van hout kan telefonisch via 06 394 888 66.
 3. Wilt u hiervoor liever langskomen in onze showroom? Dat is zeker mogelijk! Loop tussen dinsdag en zaterdag van 10 tot 5 binnen en laat je adviseren door een van onze specialisten!
 4. Nadat uw een meubelontwerp heeft aangeleverd maken wij voor u een geschatte prijsopgave.
 5. Wij zullen vooraf een geschatte productie en levertijd meegeven. Dat is afhankelijk van voorraden, complexheid van het ontwerp, de gekozen materialen en behandelingen. U kunt rekening houden met een gemiddelde productietijd van 6 tot 10 weken.
 6. Indien gewenst kunnen wij uw tv meubel op maat van hout op locatie leveren. Buiten de geschatte productietijd geven wij dan ook een levertijd mee. Doordat Jelsan volledig zelf in het productieproces zit, garanderen wij een snelle leverservice.

Heeft u een ander droommeubel op het oog? Naast tv meubels maken we ook al uw andere houten meubels op maat. Een epoxy tafelblad laten maken of een eiken tafelblad op maat? Wij maken al uw houten meubels volledig naar wens met gespecialiseerd maatwerk.

Hoelang duurt het laten maken van mijn eigen ontworpen meubel?

Nadat de door ons gemaakte 3D tekening is goedgekeurd zullen wij direct starten met de productie. Wij zullen vooraf een geschatte productie en levertijd meegeven. Deze is afhankelijk van voorraden, complexheid van het ontwerp en de gekozen materialen en behandelingen. Echter kunt u rekening houden met een gemiddelde productietijd van 6 tot 10 weken.

Ontwerp uw persoonlijke meubel bij Jelsan

Dus wilt u een eigen ontwerp meubel laten maken? Dan bent u bij Jelsan aan het juiste adres. Uw specialist voor houten meubels. Wilt u graag meer informatie over het ontwerpen en laten maken van een meubel? Neem dan contact op of maak een afspraak voor onze showroom in Wijchen. Ook kunt u advies op maat krijgen en sparren over het meubelontwerp met een van onze interieur specialisten. Als u al een ontwerp klaar heeft kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Kies kwaliteit, service en vakkundigheid, kies Jelsan.