Houten tafels op maat

Met meer dan veertig jaar aan ervaring maakt Jelsan houten tafels op maat van topkwaliteit. Unieke producten, gemaakt uit diverse houtsoorten. Een tafel van eiken-, walnoten- of populierenhout? Onze specialisten kunnen veel houtsoorten op meerdere manieren bewerken en behandelen tot unieke houten tafels op maat.

Maatwerk Van ontwerp tot realisatie

Uiteraard is het ook mogelijk om binnen ons assortiment een eigen meubel samen te stellen. Wij hebben een breed assortiment aan tafelbladen, panelen, onderstellen, materialen en behandelingen. Kies van ieder een onderdeel en creëer uw eigen meubel.

Dit zeggen onze klanten

 • 5 star review  Quality with reasonable price

  thumb Erhan Elveren
  June 27, 2021

  5 star review  Super

  thumb Alen Masic
  June 27, 2021

  5 star review  Oooo zooooo blij!

  Heb me hele suf gezocht naar een mooie eettafel. Door mijn voorgaande eettafel wist ik wat ik absoluut niet wilde. Dan maar zoeken naar iets wat wel aan... Lees verder

  thumb Roos Oussoren
  June 21, 2022

  5 star review  
  Ben lang op zoek geweest naar iemand die de tafel kon maken die ik in gedachten had (afwijkende maat, specifieke poot en kleur). Jelsan heeft aan de hand van een... Lees verder

  thumb Peggy Barbiers
  May 27, 2022
 • 5 star review  
  Wij zijn helemaal verliefd op onze prachtige walnoot Odense tafel. Prachtige kwaliteit, absoluut waar voor je geld en ontzettend goede service.

  thumb Anne Paternotte
  May 27, 2022

  5 star review  
  Heel tevreden met de aankoop van onze zwarte ronde eetkamertafel. Vooraf duidelijke info verkregen via hun website, daardoor snel de keuze kunnen maken in de showroom. Bestelling en levering ging... Lees verder

  thumb imke Stiphout
  July 27, 2021

  5 star review  
  Deens ovale tafel en een salontafel opmaat besteld. Snelle levering en erg mooie producten voor een betaalbare prijs

  thumb Robert Langeveld
  April 27, 2022

  5 star review  
  Erg blij met mijn nieuwe tafelblad. Service was ook prima. Snelle reacties op mijn vragen en het blad was eerder klaar dan verwacht.

  thumb Dirk Kremers
  June 27, 2021

Maatwerk Van ontwerp tot realisatie

Doorloop door middel van een aantal handige stappen je keuzes bij het maken van een meubel op maat.

Stap 1: Kies je stijl

Begin bij de vorm en stijl te kiezen die het beste bij jouw interieur past. Als het bijvoorbeeld een kast is, bekijk dan ook eerst onze kasten die in onze collectie zitten om inspiratie op te doen. Of het nou ronde of rechte vormen, scherpe of afgeronde kanten zijn: Wij maken een meubel volledig naar jouw eigen wens! Bekijk ook onze tafels en stoelen.

Stap 2: Afmetingen

Zodra je een ontwerp hebt gevonden die het best bij jouw interieur past is het nu tijd om te kijken naar de afmetingen! Is je ontwerp op basis van onze kasten, tafels of salontafels? Geef dan je gewenste afwijkende maat door. Heb je een eigen ontwerp? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om je ontwerp te bespreken.

Stap 3: Materialen en kleuren

Wanneer je je droommeubel hebt gevonden is het nu tijd om te kijken naar de materialen en kleuren. Op onze website vindt je verschillende houtsoorten en de daarbij behorende kleuren en behandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld je eiken kast in allerlei kleuren oliën en lakken en is ons eiken en walnotenhout in verschillende tinten verkrijgbaar.

De persoonlijke stijl is wat telt!

Van licht naar donker, van industriel naar strak en van klein naar groot. We weten dat de keuzes enorm en onoverzichtelijk kunnen zijn. Daarom staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het maken van jouw keuze! Klik hier om contact op bezoek onze showroom!

Zelf houten tafels op maat ontwerpen?

Heeft u zelf al ideeën over hoe uw tafel eruit moet komen te zien? Dan kunt u bij ons ook houten tafels op maat laten maken vanuit uw eigen ontwerp. Hierin kunnen onze vakspecialisten u bijstaan. Vanaf het ontwerpproces tot aan de oplevering bent u dan betrokken bij de realisatie van uw eigen houten tafel op maat. Dat geeft rust, zekerheid en voldoening. U kiest zelf de afmeting, de vorm en het type hout voor de tafel. Ook de kleur is nog te bepalen waardoor u zeker bent van passende en volledig naar wens afgewerkte houten tafels op maat.

Waarom kiezen voor houten tafels op maat?

Bij Jelsan werken we met zeer duurzame materialen en hebben we brede kennis en ervaring. Houten tafels op maat laten maken heeft als bijkomend voordeel dat u gegarandeerd een uniek meubelstuk in huis haalt. Een eigen maatwerk ontwerp dat tot in detail is uitgewerkt geeft u de garantie dat uw houten tafel altijd past in uw interieur. Zowel qua afmeting als design. Want u bepaalt de maat, de vorm, de houtsoort en de gewenste bewerkingen ervan.

Houten tafels op maat die passen in uw interieur?

Van sterk aanwezig tot opgaand in de omgeving. Elke houtsoort geeft een eigen typische sfeer en energie aan uw interieur. Houten tafels op maat bepalen dus de indruk die u wilt geven aan uw woonruimte. Rustgevend of juist aanwezig. Donker of licht? Grof of verfijnd? Bij de specialisten van Jelsan is veel mogelijk. Een kleine greep uit onze houten tafels ter inspiratie om uw maatwerk mogelijk te realiseren:


 • Eiken tafel ‘Keplar’ 

Deze tafel is een combinatie van een plat ovaal eiken blad en stalen gepoedercoate buisframe A-poten. De tafel kan prima afgewerkt worden met een olie of lak en ook andere combinaties en afmetingen zijn mogelijk. 

 • Walnoten tafel ‘Eniga’ 

Een combinatie van een rond verjongd walnotenblad en een massief walnoten dubbele X-poot. De tafel en poot kunnen afgewerkt worden met onze walnotenolie. Ook hier zijn andere combinaties en maten mogelijk.

 • Populieren epoxy tafel ‘Nautilus’

Het blad bij deze populieren epoxy tafel is opgebouwd uit een enkel schaaldee. Het 8 centimeter dikke populierenhout is gevuld en omringd met een heldere epoxy. Het maakt de tafel uitstekend bestand tegen knoeien en vlekken. De tafel is uitgerust met een met een RVS matrixpoot, maar is ook te combineren met een van onze andere poten. Wij bouwen ook eiken en walnoten epoxy tafels op aanvraag. Afwijkende maten en kleuren epoxy zijn ook hier weer mogelijk.

 

Wilt u advies, inspiratie opdoen of gewoon eens overleggen over uw wensen? Bespreek alle mogelijkheden en beste opties voor al uw houten tafels op maat met onze vakkundige houtspecialisten. Neem eens contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan als u al een ontwerp in gedachte heeft.

Hoe kan ik houten tafels op maat laten maken?

 1. Lever een tekening, afbeelding of foto van uw gewenste houten tafel aan. U kunt uw eigen ontwerp of ideeën aanleveren per mail via info@jelsanhout.nl.
 2. Weet u niet goed hoe te beginnen? Overleggen over de maten, materialen of de ontwikkeling van houten tafels op maat kan telefonisch via 06 394 888 66.
 3. Wilt u hiervoor liever langskomen in onze showroom? Plan dan vooraf even een afspraak in zodat u verzekerd bent van de persoonlijke hulp van onze specialisten.
 4. Nadat uw een ontwerp heeft aangeleverd maken wij voor u een geschatte prijsopgave.
 5. Wij zullen vooraf een geschatte productie en levertijd meegeven. Dat is afhankelijk van voorraden, complexheid van het ontwerp, de gekozen materialen en behandelingen. U kunt rekening houden met een gemiddelde productietijd van 6 tot 10 weken.
 6. Indien gewenst kunnen wij uw uiteindelijke houten tafel op locatie leveren. Buiten de geschatte productietijd geven wij dan ook een levertijd mee. Doordat Jelsan volledig zelf in het productieproces zit, garanderen wij een snelle leverservice. Zo hanteren wij een standaard levertijd binnen 2 weken.

 

Heeft u een ander droommeubel op het oog? Naast tafels maken we ook al uw andere houten meubels op maat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten tv meubel op maat? Jelsan maakt al uw houten meubels volledig naar wens met gespecialiseerd maatwerk.