Over ons

Expertise & ervaring, van opa op kleinzoon

Jelsan is een echt familiebedrijf. Waar het 40 jaar geleden werd gestart door opa en vader, wordt het inmiddels met trots gerund door (klein)zoon. Het bedrijf heeft generaties en landsgrenzen overschreden, waarbij expertise en ervaring nooit verloren zijn gegaan.

Door onze ervaring kennen wij het proces door en door en kunnen wij snel, maar ook op maat leveren. Bij onze producten streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit. Hier beginnen we al mee bij het kap-droogproces.


Lees meer over onze achtergrond, expertise en werkwijze. 

Wij kennen het proces door en door. Hierdoor leveren wij snel en (indien gewenst) op maat. Wij streven met onze producten altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, van kap tot bewerking. 

Wij weten precies waar ons hout vandaan komt: wij zijn betrokken in het kap-, droog- en houtbewerkingsproces en houden alles in eigen hand. Wij zeggen niet voor niets altijd: “Wij zijn geen verkopers, maar meubelmakers”. Ons team bestaat uit vakmensen met meer dan 40 jaar ervaring en maakt de mooiste meubels uit ons verkregen hout.

De persoonlijke stijl is wat telt!

Van licht naar donker, van industrieel naar strak en van klein naar groot. We weten dat de keuzes enorm en onoverzichtelijk kunnen zijn. Daarom staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het maken van jouw keuze! Klik hieronder om contact op te nemen of bezoek onze showroom!